Zoeken

Regen aan parkeerboetes bij sportpark

Kassa voor de gemeente Oldenzaal zaterdagmorgen aan de Schapendijk. Twee handhavers (boa’s) van de gemeente deelden een regen aan parkeerboetes uit aan foutparkeerders. Die vonden na de wedstrijd tot hun schrik een bonnetje achter de voorruit.
Terwijl ze het hadden kunnen weten. ‘Wij maken namelijk onze bezoekers via www.voetbal.nl en een bord bij de ingang van het sportpark attent op mogelijke bekeuringen bij foutief parkeren’, zegt voorzitter Wim Olde Kalter van FC Berghuizen. Het is niet voor het eerst dat het op zaterdag een drukte van belang is op en bij het sportpark. Sinds FC Berghuizen met veruit de meeste teams op zaterdag voetbalt, staat de parkeerplaats op die dag meestal helemaal vol.
Aan de Schapendijk staan borden, die duidelijk maken dat aan de noordkant van de  Schapendijk niet geparkeerd mag worden. Wie het toch doet, kan rekenen op een boete. Het nieuws van het uitdelen van bekeuringen sprak zich zaterdag snel rond. Bezoekers parkeerden uit voorzorg onder meer in de Uiverstraat en zelfs op de parkeerplaats van de praktijk voor fysiotherapie. 

Foto’s: Louis Nijland